Lidmaatschap contributie en opzegging

Aeroclub Kennemerland is als club aangesloten bij de KNVvL, de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, een belangenorganisatie voor alle soorten luchtsporten. De contributie bedraagt over 2016 voor senior leden € 145,- dit is inclusief de bijdrage voor de overkoepelende organisatie. De contributie voor juniorleden is de helft van dit bedrag. Een junior was op 31 december van het voorgaande jaar nog geen 19. Ben je lid van meerdere aangesloten verenigingen dan wordt maar bij één club de KNVvL bijdrage doorberekend. Lidmaatschap van ACK wordt aangegaan voor het lopende jaar en wordt stilzwijgend verlengd. Opzegging kan alleen schriftelijk of per e-mail  voor 15 november aan de Penningmeester. Heeft u nog vragen dan kunt u mailen naar: Stan Brouwer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Club Sponsors

KNVVL